Tribotec förstärker säljkåren med förbundskapten i bågskytte

Publicerat: 4 mars, 2016 | Av: Tribotec

Mats Inge Tribotec AB
Jag heter Mats Inge Smördal Ericsson, är 40 år och har arbetat inom försäljning dem sista 17 åren. Menar själv jag är en lyhörd, nyfiken och glad person, och här på Tribotec skall jag jobba inom segmentet låsa/limma/täta/smörja som är Loxeal, Momentive, Viscoseal, OKS & Versachem.

Privat är jag pappa till 3, har en underbar fru, och min stora passion är bågskytte, något som jag har gjort sen jag var 10 år gammal. Tävlar själv på internationell nivå, är förbundskapten för Sverige inom det vi kallar skogen(fält & 3D), och jag är även engagerad regionalt såväl som i klubben.

Jag ser verkligen fram emot att få träffa er där ute i hela landet, få ta del av er vardag och era utmaningar, så att vår kunskap inom limma/täta/låsa skall komma er kunder tillgodo.
Har ni något problem som ni vill ha hjälp så når ni mig på 0708-887801 eller på matsinge.ericsson@tribotec.se
Vi syns snart på din arbetsplats! / Mats Inge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>